.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 8 December 2011

It's too late !

Assalammualaikum for all muslim and Hello to non-muslim.

Ehh , nak tahu tak ? Semalam kan kan. Dia ada IM Shara. Omagoshh ! Terkejut plus terharu plus sedih. Kenapa nak sedih tetiba ni ? Hmm , entah lah. Shara pun tak tahu. Tetiba rasa sebak. Dah kakak pasang lagu Patah Seribu. Huuuaaaa bertambah sedih lah kan. Dia tegur shara dekat IM. Daia cakap 'tak tido lagi'. Shara memang nak reply IM dia tapi internet buat hal lah pulak ! Serious bengang gila babi ni. Then , bila internet dah okay , shara tengok dia tak online dah. Hmmm , memang kami tak ada jodoh agaknya. Sampai nak reply IM pun tak dapat. Sorry awak , sebab saya tak reply IM awak semalam. Saya bukan sombong tau tau. Cuma internet buat hal.



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment