.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 24 November 2011

am I act like a child ?



I don't know what wrong with you ? Tiba-tiba nak mengamuk sakan. Aku tanya 'dah makan ?' that's all ! Itu pun kau cakap aku tanya soalan budak darjah satu ? Soalan ada peringkat umur ke ? Aku tak tahu lah pulak pasal tu. Okayy , aku takan text kau selagi kau tak minta maaf dekat aku. Sebab dah terang-terang kau yang salah kan. Terpulang dekat kau sama ada nak say SORRY ataupun tak. Kalau kau rasa macam tanak text dengan aku dah , kau tak payah lah minta maaf. Senang kan ?

#SayaSudahMatang.



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment