.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Friday, 25 November 2011

Handphone !

Guys ! I need new handphone. Can you give it to me ? Hehe. Okay Shara tak payah nak buat muka tak malu dekat sini. Actually , aku nak cerita pasal handphone. Aku sayang handphone aku. Korang sayang handphone korang tak ? Mesti sayang kan kan ? Then , kalau sayang mesti kita jaga elok-elok kan ? Haaa , tapi aku lain sikit dari korang. Cara aku show kasih sayang aku dekat phone aku dengan menghentak , membaling , memijak dan tak lupa juga menjatuhkannya dengan sengaja. Haha. Okay fine aku gila. Now phone aku dah kena ikat dengan getah orange sebab cover belakang tu dah longgar. Hmmm , kesian aku kan. Nak mintak dekat mama phone baru , memang tak lah kan. Tak pasal-pasal kena sembur pulak nanti. Tapi , ahhh lantak lah. Aku nak try mintak juga. Mula-mula buat muka kesian depan mama then , pegang-pegang phone. Then , buat macam cakap sorang-sorang " haisssh , apehal lah phone ni , asyik rosak je " sambil tu jeling-jeling dekat mama sebab nak tengok reaksi dia. HAHAHAHA. Good Idea Shara ! You can do it ! Yeahhhh. Comfrim mama akan sembur kau kaw-kaw lepas tu. Hmmm. Ohh mama , I really need a new phone ! Pleasee , I'm begging you :'(
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment