.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 29 November 2011

KeepInSmile

Awak tahu tak saya bagai nak gila rindukan awak ? Rinduuu sangat-sangat tahu tak ! Bila awak nak topup ni ? Saya bengang lah. Time saya takde kredit , awak ada. Time saya dah ada kredit , awak pulak takde ? Kita takde jodoh awak ? I Miss You Badly biy ! Every minute saya tengok phone , kalau-kalau awak ada text ke tak. Then , bila phone saya berbunyi saya cepat check. Tapi hampehhh ! Maxis yang bagi mesej. Arrggghhh , boleh sakit jiwa saya dibuatnya. Dah lah kita lame tak jumpe. Since , kita couple balik , kita belum pernah dapat jumpe lagi. Saya faham awak busy dengan kerja awak. Takpe saya boleh sabar lagi. Saya harap , saya tak akan buat benda yang awak benci bila kita tak contact ni. And , saya harap awak pun macam tu jugak.

p/s : Just smile even your heart is broken.

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment