.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Wednesday, 30 November 2011

Menyakitkan Hati !


Baru je baik-baik tadi then kitaorang chit-chat dekat IM. Bila IM rosak , kitaorang transfer dekat YM pulak. Masa dekat YM tak sampai berapa minit , dia tibe-tibe je Sign Out. Without permission. At least tulis lah bye ke ape. Ni tak , terus lenyap ! Aku rasa macam aku ni tunggul pulak. Heerrrgghh ! Memang aku sakit hati tahap dewa ni. Entah pergi mane lah agaknya dia tu. Melepak leteww. Macam aku tak tahu. Siaplah dia esok , memang nak kena mulut puaka aku ni.

Okayy guys , stop sini dulu. Not in mood !
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment