.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 6 November 2011

MUHAMMAD SYAKIR SHARAN

JENG JENG JENG !

Muhammad Syakir Sharan i love you ! haha. tibe-tibe je. wanna know about him ? haha. suspen je lah. menyampah ! okay , firstly dia ni agak 'special' macam 'buger ayam special'. hihi. gedik yaww. then aku suka attitude dia yang caring mengalahkan mak aku tu. and suara dia yang perhhhhh mantop derr. macam suara sabhi saddi. sudah ! tibe-tibe libatkan sabhi saddi. okay lah senang cerita dia specialboyfriend aku buat masa sekarang. cett , macam lah aku selalu tukar boyfriend. hihi. tapi kitaorang tanak buat ape-ape relationship dekat facebook untuk mengelakkan pergaduhan yang remeh-temeh. actually , aku yang nak macam tu. senang nak menggatal nanti. haha. kesian you kan sharan , selalu kena buli dengan i. tapi , nak buat macam mana you tu yang suka mengalah. i pun ape lagi , ambil lah kesempatan sikit.

p/s : whatever happens , i'll always be with you !
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment