.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Wednesday, 21 December 2011

Banner :)

Hello guys !

Okay tadi aku ada search image dekat google pasal 'banner'. Then , ada banyak banner yang terpampang dekat situ. Sampai juling mata aku di buatnya. Masa tengah belek-2 tu aku ternampak tiga banner yang menarik. And me was like 'Ohhh , gila cute banner ni.Macam muka aku pulak'. Yeahh , aku tahu agak annoying ayat tu. After that , aku downlod tiga-2 banner tu then aku edit. Meh tengok sat.

Yang ni aku tengah guna sekarang. Simple and steady. 
________________________________________

Cute kan ? Tapi tak guna pun yang ni. Just for save.
 _________________________________________
Very simple one ! Aku suka , aku suka.
____________________________________________

Haa , dah tengok kan. Actually , aku suka semua ni. Tapi mustahil lah aku nak guna tiga-2 ni kan. Kalau ada tiga blog takpe lah jugak. Hahaha. Okayy guys , nak mandi dulu. Chaww :)

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment