.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 20 December 2011

WORST DAY !

Hello readers !

I think today is a worst day ! Ada seorang gadis sound kite. WTF girl ! Okayy , memang aku close dengan boyfriend kau. So what ? Marah aku pulak ? Boyfriend kau , kau taknak marah pulak. Kononnya sayang lah tu. Sayang biar bertempat weh. Tak adil aku rasa bila kau sound-2 aku macam ni. Aku dengan boyfriend kau dah kenal lama kot. Sedangkan kau dengan dia baru 3 bulan. Aku bukan nak cakap ape lah kan. Aku memang tak puas hati dengan kau. Kalau kau jelous or what , kau boleh contact dengan aku elok-2 kan. Tak payah lah kau nak menjerit terlolong. Lagipun , suara kau tak lah sesedap Siti Nurhaliza. So , just keep you voice. Kau nak aku blah dari hidup boyfriend kau kan. Okayy , i'll do that. Aku pun bukan hadap sangat dengan boyfriend kau tuu. Kumbang bukan seekor kan. Okayy , never mind. Aku takkan contact dengan boyfriend tersayang kau tu. But , kau pun kenalah 'nasihat' dekat boyfriend kau supaya jangan menggatal. Tak pun kau ikat je boyfriend kau tu dekat tiang rumah kau. Senang kan ?

#Malas nak cakap banyak , buang masa aku layan korang ni -.-

  

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment