.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 27 December 2011

Hijab girl !

Hey guys !


Okay hari ni aku dah buat satu perubahan diri. You know what ? Now , I'm a hijab girl ! Terkejut kan kan ? Actually , aku memang pernah berhijab sebelum ni , but just for snap photo je lah. Nak tahu kenapa kite berhijab ? Salah satunya sebab aku nak tutup aurat lah kan. Then , sebab aku ada mimpi benda-2 yang hmm , susah nak cakap. Orang cakap mimpi tu mainan tidur. Tapi bagi aku tak. Sebab dah seminggu aku mimpi yang pelik-2. Aku rasa , aku tak perlu cerita dekat sini. Cukuplah aku dan orang yang terdekat dengan aku je tahu pasal mimpi tu. Yang aku boleh cakapkan 'mimpi tu betul-2 buat aku nak berubah'. 
__________________________________________________________



See this cute cat ! Comel kan kan. Actually , aku terjumpa dia mase lepas balik dari carrefour tadi. Ohh , she so cute. I called her 'pretty'. Yes , like pretty woman gituu. Haha. But , my mom nak panggil dia 'comel' pulak. Ohh mom ! Please called her 'pretty' okay. Sebab adik panggil dia 'pretty' , baru dia nak datang. Pleaseee yeahh mama. Bytheway , WELCOME TO THIS HOUSE PRETTY !




YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment