.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 4 December 2011

No entry !

Hello guys. Opps , kita sebagai orang islam kena lah bagi salam kan ? Okay , Assalammualaikum :)



Today Shara rase rindu sangat dekat someone. Someone yang Shara dah lame tak jumpa. Yes , I MISS YOU ! Mase tengah online tadi , Shara ade stalk facebook dia. OMG ! Kenapa lah dengan aku ni. Still nak sebok-sebok pasal dia. Then , Shara fikir-fikir macam mane lah Shara nak lupakan dia ? And , tinnggggg ! Idea pun datang ! Shara rase macam nak remove dia dari facebook lah. I think that's a good thing for me and him. Tu je lah cara yang terbaik. Then , Shara pun buka profile dia and letak cursor dekat button 'unfriend'. But , Shara macam tak sampai hati pulak. Rasa sayang nak remove dia. Ya Allah , Kenapa dengan Shara ni ? Kenapa Shara perlu remove dia ? Kenapa Shara perlu lupakan dia ? Sedangkan Shara pernah rase bahagia dengan dia dulu. Takkan semudah tu Shara nak buang dia dari hidup Shara. Kejamnya aku ! Shara nak kawan dengan dia. Tapi , Shara takut nanti Shara yang rasa sakit. What should I do ?! I can't forget you. :(

P/s : Dulu phone aku selalu berbunyi. Tapi sekarang aku rasa phone tu tengah nazak kot. Senyap je.
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment