.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Saturday, 3 December 2011

It's over.


Hello readers !

Firstly , thanks for reading this post. Actually , kite nak bagi tahu korang yang kite dengan dia dah clash. Hmm , sedih memang sedih but life must go on rite ? Then , Shara decide yang Shara tak akan menangis. Buat apa nak membazirka air mata. Takde makna semua tu kan. I'm a strong girl ! Yeah , I hope to be that. Punca kitaorang clash ? Hmm , Shara tak tahu ape punca dia. Malam semalam mase sebelum tidur , Shara ada berdoa minta petunjuk dari Allah. Shara minta supaya Allah jauhkan dia dari Shara sekiranya dia bukan yang terbaik untuk Shara. Allah dah dengar doa Shara tu dan Allah tunjukkannya petang tadi. Dia text Shara and said yang dia nak kami buat haluan masing-masing. And , Shara terima semua tu. Now , I want build a new life with my family and friends. Shara nak fokus untuk SPM nanti. Wish me luck yaa guys ! Thanks for support me friends :)
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment