.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 3 January 2012

BOYFRIEND !


Haii , bertemu kembali kite. Baru tadi post pasal 'last day' , tetibe rasa nak post lagi. Hahaha. Ehh , nampak cik abang yang comel dekat atas ni tak. Haa , dia lah jantung hati iteww. Haha. Actually , dia ni NO MIN WOO ! Kite start suka dia time kite tengok cerita MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO. Even dia berlakon jadi jahat , tapi takde lah jahat mana pun kan. Lagi satu , muka dia ni ada iras-iras muka A. Yess , betul tak tipu. Maybe tangg mata kot. Hahaa , ILIKEYOUREYES lahh babyy. Err , gedik ! Bytheway , I will love you forever and ever No Min Woo ! Ehh , tadi kan A ada call kite. Mula-mula kite off. Yelahh , terkejut tetibe je dia call kite. Then , dia call lagi. Kite angkat and said 'HELLO'. Tapi , takde respone punn. Banyak kali lah jugak kite cakap hello. Then , dah fed up kite off. Pastu kite text dia. But , tak delivered. Heshh , mula lah aku nak risau ni. Mesti tidur malam ni tak lena. Cewwwww , gelabahkan aku.

#Kite download gambar No Min Woo dengan A dekat dalam phone kite !


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment