.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 3 January 2012

Last day.

Last day online. Argghh ! Sedihnya aku nak tinggalkan facebook , blog , twitter , skype and ym. Mesti rindu dekat kawan-kawan alam maya aku ni. Yess , I will miss you so much guys ! Takpe , aku bukan nak tinggalkan terus pun. Maybe setiap hujung minggu aku online. Takpun dua minggu sekali. Entah , tak dapat nak jangka. Yang pasti , aku jarang online. Ini semua sebab SPM ! Takpe , satu tahun je pun. Sabar shara sabar. Kau pasti boleh bertahan punya lah. Yes , I hope so. Okayy , sekarang aku nak online puas-puas. Kalau boleh taknak tidur langsung. Cewahh , mampus aku kena marah nanti. Hahaha. Okayy warga blog , see you later :)
 
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment