.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 7 February 2012

MALU !



Hello everybody !

Malu! That's what i feel now. You know what guys , dia baca blog kite. Yes , dia dah baca ! Ohh , malu semalu malunyaa ! Awak , kite malu sangat dekat awak. Seriously! Even , awak cakap it's okay , awak teruja semua. Saya still rasa malu. Ergghh , I hate this feeling. Macam mana boleh kantoi ni. First time , kite kantoi awak tahu tak. Rasa macam.... erghh , teruknya saya ni. Okay , for sure lepas ni kite tak boleh nak update blog pasal awak sangat. Comfrim awak akan baca kann. Hmm , tak tahu lah macam mana reaksi muka awak bila baca blog kite ni. Mesti macam terkejut gila kann. Pastu , mesti awak gelak-2 kann. Errr , bencinya! But , nak buat macam mana kan. Dah kantoi dah pun. Tapi , awak please jangan tanya apa-2 pasal blog ni. Awak buat-2 tak nampak je okayy. Hee , okay peace !


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment