.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 5 February 2012

TEMAN TAPI MESRA :)


Hello blogger !

Okay , nampak tak yang dekat atas tu ? Nampak kan kan ? Nampak perkataan 'awek' tu ? Mestilah nampak kan. You all tak rabun lagi kann. Hahaha. Aku rasa berbunga bila baca post dia ni. Aww , gediknyaa. Dekat sini dia cakap aku awek dia , but dia tak pernah pun melamar aku untuk jadi girlfriend dia pun. Erggh , awak cepatlah melamar kite ! Haha , joking okayy. Tapi , entah susah nak cakap. Bytheway , kite malu taww bila awak reply comment cenggitu. Ohhh , maluuuuuunyaaaaa ! Tapi , kite suka. Awak buatlah banyak-2 lagi macam tu. Herrr. Sekarang aku boleh cakap relationship aku dengan dia macam 'teman tapi mesra'. That's all ! Lagipun , aku nak SPM tahun ni. So , study first ! Jangan nak gatal-2 lah Shara ! Okay , study ! Eh , nak tahu tak. Tadi kan , kite kan , merajuk dengan dia. Hmm , sebab ? Entah , rahsia ! Okayy , aku nak tengok bola. Harimau Malaya bolehh ! Kbye.



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment