.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Tuesday, 1 May 2012

FIRST CONVERSATION :)

Assalamualaikum..

Ehem ehem, hari ni saya tak berapa sihat sebab sakit tekak dan suara saya macam penyanyi rock -.-

Okay, tadi kan aku saja-saja lah buka massages dekat facebook. Then, tetiba rasa nak buka conversation aku dengan Zuhairi Mahad tu. Nak tahu apa first ayat yang dia tegur aku masa dekat facebook. Mula-mula cari rasa bersemangat gila tapi bila dah setengah jalan rasa macam give up pulak. Yelah, dengan internet yang macam apa ni. Tapi disebabkan rasa ingin tahu yang membuak-buak ni, aku teruskan jugak. See Zuhairi, betapa sayangnya saya dekat awak sampai sanggup tunggu internet ni punya loading yang lama gila ni. Hahaha k.. Then, tekan punya tekan... Yes! Akhirnya dapat jugak tengok frist conversation kitaorang. Eh, nak tengok tak? Mai tengok bawah ni.

first conversation between me and him.

Mesti korang rasa macam pelik and kelakar kan. First conversation kitaorang masa hari raya. K, sebenarnya aku pun nak tergelak. HAHAHA. First kitaorang chat masa 3SEPTEMBER2011. Tapi tak bermakna kitaorang baru kenal masa tu. Actually, kitaorang kenal since zaman myspace lagi. Lebih 3 years kitaorang kenal rasanya. Maybe lebih dari tu. Entahlah, tak ingat sebab dah lama gilo. First tengok conversation ni rasa kelakar, tapi bila tengok balik rasa macam comel pun ada. K, mohon anda yang membaca blog ini tidak muntah darah. Herrrr. Kbye!

Dia tengok cerita hantu sampai tak reply text saya. Me forever alone :/


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment