.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 7 June 2012

DITINGGALKAN :(

Assalamualaikum.

Pagi tadi aku telah ditinggalkan. Ditinggalkan oleh kakak aku. Sedih amat sedih! Dia pergi meninggalkan aku keseorangan di rumah ini dengan air mata sedangkan dia bergembira di luar sana bersama boyfriend dia yang comel kononnya. Inilah dinamakan 'balas dendam'. Masa hari selasa tu aku keluar tinggalkan dia sorang-sorang dekat rumah sampai kebuluran. Sekarang dia pula meninggalkan aku sampai kebosanan melanda diri ini. Aku on twitter dan aku ternampak tweet kakak aku. Katanya sedang menunggu 'intan payung' dia. Ahh, sungguh geli gelaran yag diberikan oleh kakak aku kepada boyfriendnya itu. Telah aku kirimkan satu set mekdi dan sebuku roti bread story kepadanya. Tetapi kiriman aku itu tidak diterima olehnya. Betapa kedekut tahi hidung masinnya kakak aku itu. Masin? Entah, aku tak pernah rasanya lagi. Lulzz.. Wehh! Bosan amat! Aku bangun pagi, aku kemas rumah, aku on lappy, aku online, aku blogwalking, semua tu tak memberi kesan dekat aku. Bosan sebosannya. Dan tak semena mena, idea jahat aku datang. Aku geledah almari mama, dan cari baju-baju dia. Aku pakai dan tangkap gambar. Aku geledah lagi. Dan, jeng jeng jeng! Aku terjumpa sehelai tudung yang sangat cantik pada pandangan aku. Tak silap aku, tudung tu tudung zaman muda-muda mama dulu. Aku pakai tudung tu dan bermonolog 'aduhai, comelnya diriku ini'. Ahh, lawaknya! Nak tengok tudung tu macam mana? Nah, bawah ni.

Inilah muka yang dikatakan "muka minta pelempang padu"

Haa, amacam bro? Cantik kan tudung ni. Lagi-lagi bila aku yang pakai. *muntah alien* Masa aku tangkap gambar ni, aku feel macam harimau bintang. Duhh, memang berangan habis gua! K, itu sahaja yang aku nak taip. Hopefully, kakak aku bawa balik mekdi dan roti bread story. Kalau takde, memang aku nak merajuk dengan dia. Bye semua :)

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

2 comments: