.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 1 December 2011

Ohh Please !

Menyirap darah merah aku ! Sampai hati awak buat saya macam ni kan. Mula-mula awak offline without permission. After that , awak suruh saya call and ya , saya call awak even saya tengah sakit hati mase tu. Ye , saya tahu saya lambat call awak. Tapi saya call jugak kan. Susah sangat ke awak nak hargai apa  yang saya buat ? Mase tengah onphone , awak boleh perli saya pulak. Awak cakap , 'kenapa tak call esok je?'. Heyy awak tahu tak hati saya ni sakit sangat di sebabkan perangai awak tu. Saya taknak kita gaduh-gaduh macam dulu , Tapi awak yang minta semua tu jadi. Awak buat saya sakit hati. Kalau hati saya ni boleh keluar dari badan , dah lama hati saya ni duduk dalam ICU awak tahu tak ! Hmm , saya bukannya minta benda yang susah-susah. Saya cuma nak awak hargai apa yang buat. And jaga hati saya elok-elok. Itu je saya minta dari awak. Susah ke awak nak buat semua tu ? Saya sayang awak. So , please lahh jangan buat benda-benda yang boleh buat saya benci awak. Saya taknak benci , saya tanak hilang awak. Saya nak sayang awak sampai akhir nafas saya. Please yee awak. Tolong saya okayy.
YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment