.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 1 January 2012

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY !

HEYY , HAPPY NEW YEAR FOR ALL PEOPLE !

Alhamdulillah for 2011 and Bismillah for 2012. Okay , mulai sekarang kite nak mulakan azam 2012 kite. Azam tahun lepas alhamdulillah kite dah capai semuanya. Takde tertinggal satu pun. Kite harap tahun azam 2012 ni kite boleh capai semuanya. Nak tahu ape azam tahun 2012 kite? Actually , kite dah post lama dah pasal azam 2012. But , never mind , meh kita tengok balik :)
_____________________________________


Haa , tengok tu azam kite tu. Hee , nak tahu kenapa kite hitamkan yang bawah sekali tu ? Sebabnya , kite rasa kite tak boleh capai azam yang satu tu. Seriously , memang tak boleh. Lagi pun , kite kena ikut kemampuan kite jugak kan. Kalau setakat cakap nak azam itu , nak azam ini tapi tak boleh nak buat , baik tak payah kan. Sampai bila-2 pun , azam tu takkan tercapai. Alamatnya , jadi perkasam je lahh. Heee. Haaa! Ni ada satu lagi cerita. Tadi kan , ada friend Fb A add kite. Dia tu girl. Mula-2 ingat dia nak add kite sebab nak jadi membe. But after that , A bagi PM dekat kite. A cakap , jangan layan girl tu. Sebabnya , hmmm. Sorry , tak boleh cakap. Ianya rahsia. Haha. And , kite pun rasa macam ' waaaaa , gila lah. Entah-2 , girl tu nak stalk kite.' Tapi , kite tak unfriend dia pun. Biarlah dia nak stalk ke apa. Kita tak kesah pun. Nanti dia jugak yang rasa sakit hati kan. Tu lahh , siapa suruh add kite. Padam muka awakk. Hee , just joking. Peace !

#NeverLookBack ! Goodbye 2011 :)


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment