.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Saturday, 31 December 2011

ONLINE !

Hello guys.

Now , aku tunggu dia online. Yess , aku memang suka menunggu orang berjam-jam ni. Baik kan aku ni. #Perasan. Okay , aku tahu korang mesti fikir aku ni gila bila korang tengok status FB aku. Yes , I'm gonna be crazy because of him ! Haha. Just joking. Aku takde lah sampai nak tergila-gila dekat dia. Lagipun , dia bukannya boyfriend or husband aku pun. Aku hanya 'suka' dia. Suka tak semestinya sayang , sayang tak bermaksud cinta. I'm just like him okayy. Just like. L-I-K-E ! Aku dah siap eja untuk korang lagi tu. Kalau tak faham jugak , sila daftar masuk tadika balik okayy yangg. Hahaha. Eh , semalam kan , kite kan , skype kan , dengan dia kan. Okay , aku suka 'kan'. Haa , nak tahu tak ? Taknak sudah. Aku nak cerita jugak. Hee. Aku tanya dia pasal girlfriend dia. Then , dia cakap dia takde girlfriend. And me was like 'Ya Allah , betul ke ni ? betul ke ni? So , aku ada chance lah ni. Hahaha'. Aku cakap dekat dia , yang aku tk percaya. Then , dia cakap. Dia ada suka someone ni. Tapi , someone tu dah ada boyfriend. So , hati dia hampa kecewa. Me was like 'Ohh , aku pun tengah hampa kecewa jugak ni sebab kau cakap macam tu'. After that , dia kata dia taknak cakap pasal tu dah and suruh aku lupakan je. Hee , memang aku nak lupakan pun. Okayy , aku jahat. Lepastu , aku pun chit chat lah dengan dia. Macam-2 kami borak kan. And , masa nak off tu dia cakap dia nak vid call dengan aku. Yeayyy ! Aku pun nak ! But , dah lambat sangat kan. So , aku cakap next time jelah. And , he said okay. Pastuu , offline , tidur !
-THE END-

#BILAAWAKNAKFAHAMPERASAANSAYAINI


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment