.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 1 January 2012

Happy :)

Hello everybody !

Hari ni kite happy sangat. Hampir menjadi gila. Haha. Pagi tadi about 6am , A call kite. Hewhew. But , I'm not answer his calls , because I'm still sleepy. Nanti kite jawab , entah ape-2 yang kite cakap pulak kan. Hee. Then , kite terus text dia. Kite tanya dia kejutkan kite ke. Pastuu , kite said 'thanks'. Actually , dia kejutkan kite untuk solat subuh. Aww , so sweet lah. Baik kan dia tuu. Sebab tu lah kite suka dia. Hahahaa. #MulaNakGedikPulakDah. Seriously , dia baik sangat. Malam semalam , kite tunggu dia online. Unfortunately , dia tak online. Lama lah jugak kite tunggu. Sampai pukul 2am macam tu , kite offline. Yess , kite hampa. Eyyyekks ! Then , dalam pukul 2.14am tu kite phone kite bunyi tanda ada mesej masuk. And , ada nama dia dekat situ. Dengan excitednya , kite buka ! Okayy , I'm a liltle bit gelabah. So what ? Hahaha. Rupanya , dia nak bagitahu kite kenapa dia tak online malam tadi. Dia ada syif malam. See ! Dia begitu baik dengan kite. Sampai , text nak bagitahu semua tu. Heshh , macam mana lah kite tak 'tersuka' dengan dia. Hmm. I said , it's okay. Then , kite tanya pasal that 'girl' tu. Haa , cakap pasal girl tu. Semalam kan , girl tu IM kite. Ohh , terkejut gila kite tahu tak. Dengan tak bagi salamnya , terus girl tu terjah kite. Ni IM kite dengan girl tuu.



See ? Terus terjah macam tu. Nasib baik kite takde sakit jantung tawww--' Heyy girl , jangan macam tu lah. Lain kali bagi salam or say hai dulu okayy. Kite tak marah awak pun , cuma nak bagi nasihat je. And , kalau awak tak percaya kite , takpe kite tak kesah pun. Kite dah cakap benda betul. Last , Happy new year for you. Sorry A , kite 'terlayan' dia pulak. Lepas ni janji , tak layan dah okayy. Peace yawwn !

#Thankyou A , sebab kejut kite untuk solat subuh :')


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment