.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 15 March 2012

BOYFRIEND OR HUSBAND

ABANG KACAK!

Haiiiiiii :)
Haa, nampak tak abang kacak atas ni? Of course lah nampak kann. Lagi-lagi gegirls yang tengok. Confrim terbeliak mata. Ahakkz. Actually, nama dia Zayn Malik. Dia lah pengarang jantung hati intan payung iteww. Haha. K kite tipu je. Sebenarnya kite suka dengar lagu dia and the geng nyanyi. I mean, One Direction lah! Kite suka sangat dengar lagu 'what makes you beautiful' dengan 'one thing'. K, rasa macam di hargai sangat bila dengar lagu tu. K, tetiba je -.-  Tadi kita post gambar dia ni dekat Facebook, and I said 'Dear boyfriend, iloveyou!' K, kite tahu ramai gegirls yang jelous termasuklah anak sedara kita. Hewhewhew. Sorry Noni, abang kacak maksu ni lagi handsome dari pakwe Noni. LAGI HANDSOME okayy. Abang spec please jangan cemburu k. Haha, tetiba aku. After that, kite guna DP ni. And ni conversation kite dengan gegirl kite.

Abang spec ini hanya gurauan, jangan marah :)

Haha, conversation ni sangat merepekk okayy. Tolong jangan percaya apa yang di tulis oleh saya k. Peace!
Eh, tadi ex kita cakap nak ajak jumpa bila dia balik KL nanti. And, me was like ' nak ke tak ni?' K, sangat sebersalah!



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment