.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 18 March 2012

END OF SCHOOL HOLIDAY :)

Assalamualaikum.

Cuti sekolah nak habis. Erghh, kenapalah cepat sangat masa berlalu. Aku tak puas bercuti lagi ni. Wahai perdana menteri, bagilah cuti lagi. Pleaseee! Haha, just joking. Nak taknak kena lah pergi jugak kan. Ingat Shara, kau ada exam penting tahun ni. Lepas habis exam tu, kau nak cuti ke apa ke, lantak kau lah. Masa tu takde orang nak kesah dah. Eh, yeke? Hmm, entah. Esok dah tak boleh update blog dah. Huarrgghhh! So sad lah. Dear blog, jangan nakal-nakal bila aku takde nanti tau. Kalau kau berhabuk, kau lap lah sendiri tau. Tauuuuu tauuu tauuuu! Maybe kita akan jumpa lagi dua atau tiga minggu dari sekarang. Cett, ayat aku macam apa je dah ni. Lepas ni aku online guna phone je lah. Sad life sungguh! Mom, bila nak beli samsung galaxy tab untuk adik? Mama ni suka tau bagi harapan palsu. Kesian dekat anak mama ni tau. Wuuuuuu :(

Eh, birthday aku lagi tiga minggu! K, saja nak remind korang semua. Jangan lupa wish tau. Hahaha. So, sekarang aku nak buat birthday wishlist. Mai lah tengok satt!

BIRTHDAY WISHLIST :
  • Nak someone call tepat pukul 12 tengah malam then nyanyikan lagu ALLAH SELAMATKAN KAMU. Ohh, sangat sweet kalau dapat macam tu.
  • Nak ciuman dan pelukkan dari mama.
  • Nak celebrate dengan orang tersayang.
  • Nak hadiah phone sebab phone aku dah tinggal nyawa-nyawa ikan. Tapi kalau dapat samsung galaxy tab lagi bagus. Hee.
  • Aku nak orang layan aku macam seorang puteri. Alah, setahun sekali je kan? Haha.
  • Nak kek coklat strawberry yang paling besar!
  • Celebrate dekat taman bunga yang paling indah. 
Okayy, aku tahu wishlist aku ni agak keterlaluan. Actually, kalau dapat salah satu dari wishlist ni pun aku dah bersyukur. Ingat guys, 7 APRIL 2012 birthday kite tau. Tolong save dekat phone korang kayy. Haha, I'm joke! Don't take it serious okay.

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

2 comments: