.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Saturday, 7 April 2012

SEVENTEEN :)

*muka excited nak celebrate birthday*

Assalamualaikum semua..

Happy birthday to me! Yeaaayyyy. I'm getting old now. Tapi, muka still nampak muda okayy. Bytheway, terima kasih kepada yang wish birthday saya. And, thanks kepada abang spec mata sebab nyanyikan lagu 'Allah selamatkan kamu' and 'Happy birthday' tadi. Alahaii, comel je lah suara awak. Even, banyak gelak-gelak tadi tapi still nampak manissss. Hee. And you're the one yang wish tadi tauu. Sempat lagi menghitung waktu sebelum main badminton ye. I'll never forget that sweet moment. Seriously, suara awak comel sangat tadi. Haha. K, stop puji awak. Nanti kembang kempis pulak hidung awak tu. Now, I'm seventeen years old! Ulang suara, SEVENTEEN! Macam tak percaya aku dah tujuh belas tahun *tampar-tampar pipi* Ouchh, sakitnya. So, memang betul lah aku dah tujuh belas tahun kan. Hmm. Syukur alhamdulillah, Allah masih memberi aku nafas untuk hidup di bumi yang indah ini. For mybeloved mom, terima kasih kerana mengandungkan adik selama sembilan bulan sepuluh hari. Dan, sanggup bertarung dengan nyawa pada pagi-pagi buta untuk melahirkan adik. No one can replace you in my heart mom. I love you untill my last breath. Bytheway, you're so awesome and beautiful. That's why I cute like you. Heee. K, iPerasan. Again, THANKYOU FOR THE BIRTHDAY'S WISHES GUYS.

*Menaip dengan dahi berkerut akibat menahan sakit perut* Kbye!

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment