.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Saturday, 28 April 2012

JANTUNG HATI

Assalamualaikum and hello!

I miss my sweetest blog ni. Atoto, mucuk mucuk dah lama tak update awak kan. Takpe, hari ni saya update okay. Today saya nak bagi tahu yang saya tidak lagi 'forever alone'. I mean, yes I have someone that I love. I love him, He love me. And we are happy together. Nak tahu macam mana dia purpose kita tak. Taknak tahu sudah, duduk diam-diam dekat sana. Okay, masa hari rabu minggu lepas dia text kita. Mula-mula text macam biasa. Then, tetiba je dia text macam ni 'Asha, hari ni 21.04.2012, 11.28pm sudikah awak jadi teman hati saya?' Fuhhhh, seriously terkejut gila masa tu. Nasib baik takde heart attack. Kalau tak, hmmmm... tak tahu nak cakap. Haha. Lepas baca text tu, kita rasa macam tak percaya! *tampar-tampar cubit-cubit pipi* Oucchh, sakit. K, ini kenyataan! Dan, tanpa melengahkan masa lagi, kita pun reply 'Yes, saya sudi' *tutup muka guna bantal* Malu k malu! Tak sangka kan. Dari hanya kawan myspace then ke facebook then jadi kawan biasa then tetiba ada rasa suka dekat dia then jadi teman tapi mesra then jadi teman hati. Ohh, sungguh! Tak percaya. But, inilah kenyataannya kan. He's mine now. I love you so much dear. Nak tengok dia yang mana satu? Ha, tengok dekat sidebar nuuu. Itulah teman hati, jantung hati. pengarang hati saya. Comel kan? Ye, saya dah tahu lama dah. Awak, jangan gatal-gatal dengan orang lain ye nanti saya cemburu. Hahahaha kbye :P

ILOVEYOU MUHAMMAD ZUHAIRI BIN MAHAD <3


YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

2 comments:

  1. ahaha....
    ciksu~~
    digi baru ka??
    ^_^

    bile nak wat majlis nie...
    cam gempak jer..

    ReplyDelete
  2. bukanlah. haha. tinggal kenangan... :(

    ReplyDelete