.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 8 April 2012

SEHARIAN -.-

Assalamualaikum semua :)

Hari ni penat gila uollsss. Penat buat apa pun aku tak tahu. Pagi tadi bangun lambat, nasib baik my abang spec mata kejutkan. Har har har. Bila dia tanya 'baru bangun ke?' I said, 'eh takde lah.' K, malu nak mengaku. Actually, aku dah bangun awal. Tapi, mengantuk punya pasal aku fikir nak take a short nap. Entah macam mana 'take a short nap' tu menjadi 'take a long nap'. Siap boleh mimpi bagai. Serious, kelakar! So, please gelakkan saya guyss. Har har har. Eh, nak tahu tak. Pagi tadi aku dapat anak kucing. Anak kucing tu datang sendiri or kena buang I don't know lah kan. Aku dah tanya kucing tu asal mana, tapi dia hanya mampu meoww meoww je. So, aku terus lupakan soalan tu. Maybe dia kena buang agaknya. Tapi baguslah orang yang buang anak kucing tu. Tahu-tahu je aku ni gila dengan kucing. Bytheway, terima kasih kepada 'pembuang' tu kerana bagi saya hadiah yang sangat cute ni.

Sekarang nak cerita pasal birthday cake pulak. Nak tahu mama kita beli kek apa? BLUEBERRY CHEESE CAKE! Ohh, sangatlah muak apabila makan kek tu. Actually, my mom ada tanya kakak yang kite ni suka kek apa. But, entah apa yang my sistaa tu cakap. Balik je my mom dari tempat kerja terus bawak kek blueberry tu. I was like 'hmmm, kenapa kek tu?' *muka insecure* Masa makan kek tu, kite cakap dekat mama kite 'adik nak chocolate kek' *muka minta simpati* and you know what my mom said? She said ' manalah nak tahu. Akak cakap beli kek yang tak banyak krim-krim. Ma beli lah yang ni'. And, at that time aku rasa macam nak campak kek tu dekat muka kakak aku. Herr. Nampak sangat dia tak baca blog aku ni. Nampak sangat dia tak tengok birthday wishlist yang aku buat masa tu. Nampak sangat okay! Sabor je lah aku. Anyway, korang tengok je lah bentuk cake tu acano.

*walaupun tak suka but still boleh habiskan dua potong*

muka selepas makan atas nuuu -.-

Mom said 'comelnya adik pakai tudung ni'. Ohh, thanks for this birthday present mom. *muahh

Okay guys, that'a all for today. Esok my sister dah nak balik hostel. As usual, dia akan bawak lappy ni and aku tak boleh update blog untuk beberapa minggu. See you in the next few weeks guyss. Tata. *waving hand*





YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment