.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Sunday, 17 June 2012

LAPAR.


Di malam yang hening ini aku duduk bersendirian dihadapan laptop sambil online. Akibat kebosanan melanda diriku ini lalu aku search gambar makanan di google sambil membayangkan aku sedang makan kesemua makanan yang terpapar di dalam laptop ku ini. Ahhh, nikmatnya.. Mai aku tunjuk menu-menu tu. 
Awas! kepada sesiapa yang sedang lapar pada waktu ini, di larang untuk tengok.

Menu first yang buat air liur aku meleleh.

Pinkynya air ni. Nyum nyumm.

Gua suruh Adil belanja benda ni. Tapi dia taknak. K, taknak geng dengan dia. Haha.

Siapa nak satu, ambillah. Satu je tau! Kalau lebih, aku hempuk. Hee~

Yang ni untuk aku sorang je. Jangan usik okay!

Ni menu last untuk hari ni. Sila call 1 300 88 tupai tupai untuk tempahan. Hoho :O

Rasa tak lengkap pulak kalau takde pencuci mulut kan. Ha, ni dia pencuci mulutnya. Aumm :*

Aku tahu ramai tak puas hati aku post and tweet gambar makanan ni. Tapi, aku dulik apa? Janji aku kenyang tengok gambar ni. Kenyang? Mimpi! Tahu tak aku rasa nak telan ke lappy ni. Ahhh, tak tertahan rasanya. Siapa ada baldi? Bagi aku pinjam nak tadah air liur ni. Kihkihkih. Okaylah, tujuan aku nak bagi korang lapar sebenarnya. Maaf kalau tergurau kasar. Hoho. Adioss!



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment