.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Saturday, 9 June 2012

NO TEXTING!

Assalamualaikum bloggerians.

Hari ni aku dah pecah record. Hari ni aku tak text, tak reply text, tak call semua dengan ayie. Semalam pukul 1.58am aku text ayie. Aku text 'saya sakit hati'. Tu je yang aku text dekat dia. Then pagi tadi dia text aku tanya kenapa. Tapi aku tak reply. And now, sampai sekarang dia tak text aku dah. Aku pun langsung tak text dia. Entah, mungkin aku ni ego. Aku cerita dekat kakak and saudara aku tadi dorang semua cakap tak elok buat ayie macam tu sebab bukan salah ayie. Hmm. Aku rasa macam tu. Tapi tak tahu kenapa tiba-tiba je aku rasa sakit hati dekat ayie. Ayie, saya minta maaf buat awak macam tu. Maybe saya perlukan masa untuk diri sendiri. Apa-apa pun, saya sayang awak. Sayang sangat! Hmm. Aku cuba nak lupakan apa yang that girl comment masa tu. But, i can't. Semakin aku cuba untuk lupakan perkara tu, semakin sakit hati aku ni. Thanks ayie's ex-girlfriend sebab berjaya buat aku rasa sakit hati. Mesti awak suka kan tengok relationship saya dengan ayie macam ni. Never mind, i'm okay. I will take a good care for this relationship. Yes, i will! Untuk Muhammad Zuhairi Bin Mahad, saya akan sayang awak sampai bila-bila. Takde siapa boleh pisahkan kita melainkan Allah swt. Saya akan jaga awak. Saya akan cuba jadi yang terbaik untuk awak. Saya cuba okay.

08.06.2012 tarikh abang saudara aku nikah. Aku panggil dia along najib. Taniah along najib sebab dah nikah. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Cuma tinggal nak bersanding hari sabtu and ahad ni je. Masa tengok along najib nak pergi rumah pihak perempuan untuk akad nikah tadi fuhhhh.. Nervous habis haa. Sampai tak cukup tisu nak lap peluh. Haha. Malangnya aku, akak, noni dan nabila tak ikut pergi rumah pihak perempuan. Kami berempat duduk dekat rumah maksu aku lebih mesra aku panggil mak. Sebab kecik-kecik dulu maksu aku ni yang selalu jaga aku. See, bertuah kan aku ada dua mak. Heee. Apa-apa pun akad nikah tadi dah selesai. Hopefully, esok and ahad nanti pun akan berjalan dengan lancar. Saya disini mendoakan kebahagian along najib dan akak nurul semoga sampai ke anak cucu cicit micit. Hahaha. Daaaa.

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

5 comments:

  1. just ignore je cha.. biase la tu. kdg-kdg org tu bkn sapa-sapa pun. ntah2 lelaki. who knows kan..takde identiti. tk leh selalu gini, just take it easy. and think positive je. nanti diri sendiri yg keciwa. :)

    ReplyDelete
  2. Hmm. Girl tu memang ex dia. Dah terbukti dah pun. Memang aca nak fikir positif tapi benda lain pulak yang jadi. Asyik terfikir je benda tu. Kadang-kadang rasa takut pun ada :(

    ReplyDelete
  3. org yg tak bole nk terima hakikat yg itu bukan milik dia, mmg gitu. suka nak ungkit bnda yg lepas. jgn gini. nanti dia ambik kesempatan. but why not if u kawan je dgn that girl. anggap dia "kawan" so, takde dah bad feeling tu. :) takut tu mmg sentiasa ada, klu dah kahwin pun still ada. tapi seblum jadi bad thing, kita appreciate dia. :)

    ReplyDelete
  4. Tulah. Niat di hati ni memang nak berkawan. Tapi that girl tu nak ke berkawan dengan kita? Kalau boleh, malas nak fikir benda ni semua. Tapi bila dah duduk sorang-sorang dengar lagu sedih, hmm teringat balik benda tu. At the end of the day, air mata aje lah yang jadi teman setia.

    ReplyDelete
  5. huwhuww.. klu dia tak sudi, takkan kite nak pakse pulak kan. buat friendly je dgn dia. kdg2 kite kena jd keras utk sesetgh org ni. :)

    ReplyDelete