.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Monday, 4 June 2012

RINDU :/

Assalamualaikum.

Hari ni aku rasa rindu sangat. Rindu dekat siapa? Rindu dekat babyboo kita tu lah. Yang pakai spec mata dekat tepi tu. Hari ni banyak kali jugaklah aku tengok gambar dia. Bila dah tengok gambar dia mesti rasa rindu sangat. Rindu sampai tak terkata. Kalau suruh tulis pun, nama dia je lah yang aku tulis. Hmmm. Tak tahu kenapa dengan aku ni. Sebelum ni takdelah rasa rindu melampau macam ni. Maybe sebab dah lama tak dengar suara comel dia, sebab dah lama tak dengar gelak tawa dia. Hmmm. Rindunya nak dengar semua tu. Awak, bila awak nak call kita ni? Tiap-tiap hari kita tunggu awak call, tapi hampa. Yang ada hanya text saja. Awak tak rindu nak dengar suara kita ke? Kita tahu suara kita tak sedap, tak merdu, tak comel macam perempuan lain. Tapi, suara kita manja tau. K, aku buat lawak ni. Silakan gelak. Awak, kalau boleh tiap-tiap malam kita nak dengar suara awak. Kalau boleh tiap-tiap malam sebelum tidur, kita nak awak nyanyikan lagu twikle twinkle little star untuk kita sampai kita tidur. Boleh tak kalau kita nak macam tu? Boleh lah, boleh lah. Hee. Awak, kita sayang awak. Sayang sangat. Jangan tinggalkan kita macam lelaki-lelaki yang pernah kita sayang dulu tu tau. Dorang jahat sangat. Awak jangan jadi macam dorang tau. Kita tahu, awak baik kan. Takmo tinggalkan kita okay. I love you much much. Aumm :*

YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment