.

.
Hello readers , I'm Nurul Shahratul Iman binti Roslan or for short Shara. Thanks for reading this blog. After you read please click button 'follow' and 'like' okay. And I'll follow your blog back. For followers that don't have link at their profile , I'm sorry because I can't follow you back. Thanks for your understanding.
With love Shahratul Roslan
__________________________________
SUKA BLOG SAYA ? JOMM LIKE :)
____________________

Thursday, 21 June 2012

TWO MONTHS ♥


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, aku dengan ayie dah dua bulan sekarang. Macam excited gila je aku ni kan? Hoho. Entahlah, aku memang macam ni. Bytheway, i love you Muhammad Zuhairi Bin Mahad. Hopefully, kita akan kekal okay. Insyaallah, amin.. Thanks sebab banyak bersabar dengan perangai saya ni. Thanks sebab awak masih bertahan dengan saya sampai sekarang. Thanks a lot babyboo. *muka gedik* Now, i'm waiting for your call ayie. Mana awak ni hoii.l Kemain lama lagi main badminton tu haa. Entah jadi ke tidak call malam ni. Kalau tak jadi, saya nak merajuk dengan awak sebulan! K, kite tipu je. Mana boleh merajuk dengan awak lelama. Nanti kite rinduuuuuu. Ahh, dah keluar dah ayat mengundang gua. Okay, aku malas nak taip bebanyak. Idea aku semakin nipis. Kbye semua.



YOU MAKE MY LIFE WORHTWHILE, IT'S ALL ABOUT YOU.

No comments:

Post a Comment